• Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
               © studio carbon mechelen

Zuidwest

Een kenschetsende woning uit de tachtiger jaren werd omgetoverd tot een frisse thuis.

De dankbare oriëntatie en het mooie uitzicht aan de achterzijde worden ten volle verzilverd door de integratie van grote raampartijen. Binnen werden wanden neergehaald, de voorheen versnipperde benedenruimte is tot een eenheid versmolten. De basistoon is zuiver wit. De hele dag lang, het hele jaar door vloeit rijkelijk, puur licht doorheen de woning.

De vormgeving is strak en onverholen, evenwel bezaaid met ingenieuze details die een unieke verfijning opleveren. Sterke contrasten van donkere vlakken en warme materialen vormen brandpunten in het heldere geheel.

 

 

Locatie: Rijmenam