Oslo9.jpg

Oslo

Beperkte ruimte, grote aspiraties.
Een uitdaging die we maar al te graag aangaan; alvast dankbaar om het bestaande dubbelhoge raam met aansluitende vide. We worden hier gul overladen met licht en zicht.
Eenvoud en functionaliteit zijn ‘key’ in het interieurontwerp. Tegen de achtergrond ontvouwt zich een witte kastenwand die volledig doorloopt, vanaf de inkomhal tot in de keuken.
Hij omsluit achtereenvolgens vestiaire, wc, voorraad- & ontbijtkast én de bergruimte.  
In de keuken wordt het sobere wit geruild voor een warm eucalyptus-fineer. De subtiele glans die uitgaat van het hout voegt elegantie toe. De verfijning afmaken doen we met details in (op maat) verbronsd messing. Dankzij de draai-schuifdeuren in de houten wand kan er moeiteloos geswitcht worden naar een ruimte waar koken centraal staat.
De vloer werd geheel bekleed met een speelse terrazzo. Hij is niet de enige die flirt met de strakheid van de basis; het kleinste kamertje verrast met haar ‘all-green’ geverfde wanden én plafond. Een dubbelhoge wand in soft pink? Of course! ;)

Locatie: Heffen

Foto's: Nana Mottoul

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
               © studio carbon mechelen