Magdalena 1.jpg

Magdalena

Deze gerenoveerde woning werden overgoten met een Scandinavische eenvoud.

Op het gelijkvloers werden versnipperde ruimtes samengevoegd tot een gulle, lichtrijke leefkeuken. In een alomtegenwoordige connectie met de tuin wordt hier niet alleen gekookt, maar ook gewerkt, gespeeld en gerelaxed. De sfeer is luchtig en zen, de vormgeving sober. Een ritmiek van opliggende stijlen geeft een architecturale allure aan het maatwerk. Het kleurenpallet heeft wit in de hoofdrol, bedekt met een dekentje van eiken accenten. Een stel fraaie designstukken vonden hier een waardevolle plek. De frisse stemming werd doorgetrokken naar de ruimtes op de verdieping. De nieuwe badkamer is strak en oogt ongecompliceerd. Ook hier voegt het eikenhout warmte toe. In het maatwerk opnieuw ritmiek; een spel van stijlen en regels. De grepen op frontbreedte nemen deel aan het spel en zijn meteen handige handdoekhouders. Magdalena is sober, maar laat niet na te vertroetelen met haar speelsheid en warmte. Ze werd een plek om thuis te komen, een plek waar je alles en niets kan doen, as you please.

Locatie: Hove

Foto's: Evenbeeld